BaByliss

BaByliss ParisBaByliss Paris är känt namn när det gäller hår och skönhetsprodukter. Företaget grundades redan 1961 och har en lång historia av succéer som inkluderar både plattång och andra händelser.

BaByliss är ett få självklara namn som dyker upp när det kommer till plattänger, locktänger och andra skönhetsprodukter. De har ett bra utbud med billiga varianter som lite dyrare.

Under varumärket BaByliss PRO har de dessutom professionella stylingprodukter avsedda för stylister och frisörer. Dessa finns givetvis även tillgängliga för gemene man men kostar lite mer. När det kommer till plattänger finns det flera varianter i BaByliss PRO serien och alla är fantastiskt bra.

Plattänger från BaByliss sträcker sig i ett prisomfång från ca 250 kronor upp till flera tusen kronor för en plattång. Skillnaderna mellan billiga modeller och dyrare  är som natt och dag och plattar du håret ofta är du kanske värd en bättre produkt som gör jobbet snabbare med mindre huvudverk?

Köp BaByliss Plattång Online

De största återförsäljarna av hårstyling säljer även stylingverktyg från både BaByliss och BaByliss PRO. Du hittar de bästa butikerna att köpa ifrån här.