Erbjudanden & Rabatter

Visst hade det varit härligt att fynda en plattång och slå till på ett riktigt klipp som sparar dig hundralappar? Här har vi sammanställt lite tips för dig som vill vänta ut det där perfekta priset.

Om man har lite is i magen kan man ofta spara hundralappar på sina köp genom att analysera prisläget, lägga bevakningar och spana efter erbjudanden.

Erbjudanden

Erbjudanden dyker upp titt som tätt och kan gälla att en viss typ av produkter eller att alla produkter från en tillverkare är nedsatt under en kampanj.

Här är ett ypperligt läge att slå till om en plattång ingår i erbjudandet och kampanjen. Något som ofta kan innebära att man sparar hundralappar men det krävs samtidigt att man har en uppfattning om vad det normala lägstapriset är för en produkt.

Kampanjer och erbjudanden rullar titt som tätt hos olika butiker. Ibland kan det t.o.m. vara så att om du väljer att svara på frågor, gå med i ett nyhetsbrev etc. så får du en rabattkod som du kan använda.

Rabattkoder

Det kanske snabbaste och enklaste sättet att redan nu har möjlighet att få ner priset på din plattång är att hitta en rabattkod du kan utnyttja. Det är inte säkert att det finns några passande rabattkoder just nu men det är ändå någonting du bör spana in om du verkligen vill ha möjligheten att göra ett fynd.

Rabattkoder finns hos många olika butiker som Lyko, Eleven och NetonNet. Det finns bra sidor som sammanställer rabattkoder från olika butiker och det är rekommenderat att vända dig till någon sådan för att inte miss någon rabattkod. Ett exempel är t.ex. denna sida som listar rabattkoder och erbjudanden från Tretti som också är en stor butik med ett bra utbud av plattänger. Det är också en av de butikerna som många anser vara billigast.

Rabattkoder och erbjudanden släpps i omgångar och det är svårt att på förhand känna till när det ska komma kampanjer där du har möjligheten att slå till. Det är information som brukar släppas först i samband med att en kampanj drar igång och det är först då rabattkoderna blir tillgängliga.

Här skiljer sig normala kampanjer mycket från de största reorna som man på förhand redan vet när de inträffar.

Stora reor för plattänger

Plattänger är inte någon säsongsprodukt på det sättet t.ex. skidor, utemöbler eller grillar är. Det är ett värmeverktyg som används året runt i en mindre eller större utsträckning vilket gör att det inte kommer finnas någon utförsäljning på det sätt som säsongsprodukter har.

Däremot kan äldre modeller ersättas med nya men även här har det visat sig att det sällan sker någon större utförsäljning.

Istället kan man titta till de stora reorna som återkommer varje år. Här är ofta elektronik väldigt stort men även plattänger och vitvaror tar plats under dessa reor och det kan vara värt att invänta dem om du inte är i akut behov av en ny plattång och rean infaller snart.

Black Friday

Black Friday kickar in sista fredagen i november månad. Det är en av årets största reor och nu brukar man även tala om Black Week som sträcker sig hela veckan fram tills fredagen som är den stora dagen. Nästan alla butiker avsätter här hundratalsprodukter som säljs ut väldigt billigt och där rean håller sig t.o.m. med söndagen. Lite komiskt så avlöses Black Friday med måndagen som kallas Cyber Monday.

Här har du ypperliga möjligheter att fynda plattänger och det finns garanterat ett stort antal modeller som sänkts rejält i pris. Här bör du även spana in de butiker vi listar.

Glöm inte bort att Black Friday är en perfekt tid att fynda julklappar.

Mellandagsrean

Mellandagsrean körs igång redan på juldagen ibland men annars startar den normalt sätt 26/12 på annandagen. Här startar en av årets största reor som sträcker sig fram till nyår och där vissa butiker fortsätter in på det nya året.

Mellandagsrean är perfekt tillfälle att köpa en plattång själv om du inte fick någon i julklapp och här hinner du kanske även få den hemskickad innan nyårsafton.