Lyko

Lyko logoLyko är utan tvekan ett av de främsta e-butikerna när det kommer till kosmetika, hårvård och hudvård. Värmeverktyg är en av butikens större sektioner vilket inkluderar plattänger, locktänger, hårfönar m.m. Om du är på jakt efter en plattång och samtidigt vill komplettera med smink och andra stylingprodukter så är Lyko ett bra val.

URL: http://www.lyko.se

Utbud av plattänger hos Lyko

Lyko har ett bra utbud av plattänger från kända varumärken som BaByliss, ghd, Remington, Cloud Nine m.fl. Priserna är bra och det är inte ovanligt du hittar kampanjer där du kan få tag i en plattång till ett riktigt bra pris i jämförelse med andra återförsäljare.

Om du är ute efter en billig plattång så finns det väldigt många att välja på för under 500 kronor. Det finns även flera modeller som ligger runt 300 kronor så det är ingen tvekan om att du kan fynda en billig plattång hos Lyko.

Om du är ute efter en professionell plattång så finns flera av de plattänger som är utsedda till bäst i test hos Lyko. Dessa ligger dock i en eller flera prisgrupper över de billigaste.

Rabattkoder och kampanjer hos Lyko

Då och då publiceras de rabattkoder som gör att du kan handla till ett ännu bättre pris än vanligt hos Lyko. Normalt sätt har inte Lyko någon fraktkostnad på beställningarna som görs hos dem så du behöver inte rabattkod för att kunna utnyttja det.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att hålla denna avdelning uppdaterad med aktuella rabattkoder hos Lyko och därför rekommenderar vi att du tittar in här istället.

På dinarabattkoder.se marknadsförs rabattkoder för bl.a. Lyko och andra bra e-butiker så det finns ingen anledning att vi ska lägga ner arbetat på att samla information om rabatter, rabattkoder, kampanjer och andra erbjudanden när de gör det så bra. Du kan även titta direkt på Lykos hemsida då de själva även marknadsför kampanjer på sin hemsida.