OBH Nordica

OBH NordicaOBH Nordica är ett känt företag inom norden med ursprung från Sverige och Danmark. Det svenska ursprunget ligger i företaget Nordica som grundades redan 1959 och det danska företaget OBH. Under år 2002 slågs dessa två företag samman och bildade OBH Nordica.

Företaget tillverkar en mängd elektronikapparater och däribland värmeverktyg för hårstyling, inkl. plattänger. OBH Nordica har blivit kända för att deras produkter håller en hög kvalitet utan att kosta en förmögenhet. Det är alltså produkter riktade till den breda skaran. Deras plattänger är inget undantag och det är inte konstigt att deras är bland de mest populära.

De har en serie av hårstyling produkter under namnet Björn Axén Tools som är stylingverktyg med hög kvalitet och många bra finesser. Björn Axén var en svensk frisör och grundare till hårvårdsföretaget Björn Axén. Deras plattänger i denna serie har fått bra betyg och bra utmärkelser i Sverige.

Köp OBH Nordica plattång online

Eftersom OBH Nordica är ett nordiskt bolag så är det självklart enkelt att hitta butiker med deras varor. På sidan butiker listar vi några butiker som säljer plattänger från OBH Nordica.