Om Plattången.se

Plattången.se är en sida skapad för att informera om plattänger och lista populära produkter från populära återförsäljare. Allt för många satsar på en billig plattång och ångrar sig sedan när de inser skillnaden mot en proffsigare plattång och det försöker sidan motverka.

Plattängerna vi listar finns hos en mängd Internetvaruhus men vi har valt att länka till några utvalda butiker som är inriktade på kosmetika. Det gör det lättare att komplettera beställning med hårvårdsprodukter som t.ex. skyddar håret när stryks genom en 200 grader varm plattång.

Vi har en del parters och du hittar dem i en lista här.

Kontakta Oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt ämne (obligatorisk)

  Ditt meddelande (obligatorisk)

  Antispam-fråga:

  Webbhotell och tekniska detaljer om hemsidan

  Denna hemsida använder sig av ett CMS (Content Management System) som kallas för WordPress. Det är den vanligaste mjukvaran för att hantera innehåll på bloggar och mindre hemsidor så det är inte omöjligt att du hört talas om det. Det är gratis att använda sig av men kräver att du har ett webbhotell att installera det på.

  Vi använder oss av webbhotellet Binero som vi tycker fungerar helt okej. Det finns delade meningar om Binero som leverantör av webbhotellstjänster men du kan läsa en del om vad andra ger Binero i omdöme här.

  Om du vill lägga upp en egen hemsida eller blogg med WordPress så kan du läsa om vad andra tycker om webbhotell på http://webbhotellen.org/.